“Mak Bapak Bangs*t Ko Tak Ajar Ko Ker?” – Diva AA Kecam Pelakon Ditangkap Kes Dadah

Selebriti sensasi Azwan Hj Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA mengecam seorang pelakon lelaki yang ditahan pada Ahad lalu berikutan disyaki terlibat dengan kes dadah.

Diva AA Kecam Pelakon

Menerusi ciapan di laman Twitter nya, Diva AA akui tidak mengenali pelakon tersebut namun bertindak untuk menegurnya kerana mengambil barang terlarang itu.

“Siapa retis (artis) sangkak negara yang kena cekup kes melantak dadah ini?

“Sorry tak kenal pun! Hambik kow! (ambil kau)

“Jam lockdown(masa PKP) ? Melalak(mengebahkan) tak ada jobs(tawaran)!

“Dah benar jobs (dapat tawaran)? Melantak Dadah” tegur Diva AA

Anggap Seperti Tidak Dapat Didikan Sempurna

Dalam pada itu, Diva Aa turut menyifatkan tindakannya itu seperti tidak mendapat didikan yang sempurna daripada kedua ibu-bapanya.

“Pok*mak ko lah Bodoh! Gthhh Puii

“Mak bapak bangs*t ko tak ajar ko ker?” tegasnya

Via Twitter Diva AA

Terdahulu, seorang pelakon bersama pengarah dan pembantu pengarah telah ditahan atas tuduhan memiliki dadah di sebuah rumah di Taman Chandan Putri 2, Kuala Kangsar, Perak.Pada Selasa,ketiga-tiga tertuduh mengaku bersalah di Mahkamah Majistret di sini selepas pertuduhan terhadap mereka dibacakan secara berasingan di hadapan Majistret Shazmeer Zamhari. Bagaimanapun pada Selasa, kesemua mereka telah diikat jamin dan kes perbicaraan akan bersambung kelak.

The post “Mak Bapak Bangs*t Ko Tak Ajar Ko Ker?” – Diva AA Kecam Pelakon Ditangkap Kes Dadah appeared first on Murai MY.

Read More

Sumber Web: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hit Counter