Diva AA Sindir Aktor Terkenal Yang Didakwa Curang?-“Sehodoh Betina Yang Bertudung..”

Baru-baru ini tular mengenai pendedahan isteri kepada seorang aktor terkenal yang mendedahkan rumah tangga mereka telah diganggu pihak ketiga dan memberi ‘hint’ bahawa suaminya itu telah curang.

“Sehodoh Betina Bertudung Yang Gelupuh..”

Isu berkenaan turut mendapat respon oleh pengacara dan pelakon sensasi, Azwan Haji Ali atau lebih dikenali sebagai Diva AA menerusi ciapan di Twitter, dilihat memuatnaik tangkap layar keratan artikel mengenai aktor berkenaan dan meluahkan rasa berang terhadap wanita yang didakwa menjadi orang ketiga dalam rumahtangga aktor tersebut.

“SEHODOH BETINA BERTUDUNG  YANG GELUPUH JADIK PENYONDOL PUN? KO ‘BERSAYANG’? KESIAN BE BAPOK COVER MURAHAN NI! GTHH PUII!.”-Berang Diva AA

“Tengah Komen Kat Bawah Ke..”

Dalam pada itu, pelakon terkenal, Hafidz Roshdi menerusi hantaran di Instagram, dilihat memuatnaik fotonya yang sedang duduk mencangkung dan menunjukkan jari ke lantai seolah-olah menyindir netizen yang membanjiri ruangan komen hantarannya selepas namanya terpalit dalam kes curang.

“Tengah komen kat bawah ke tu?.”-Tulis Hafidz Roshdi

View this post on Instagram

A post shared by Muhammad Hafidz (@hafidz.roshdi)

Baru-baru ini, pendedahan isteri kepada aktor terlibat telah mengejutkan orang ramai setelah memberitahu rumah tangganya telah diganggu ‘penyondol’ sehingga memberi kesan terhadap dua anaknya, Humaira dan Umar.

Menerusi Insta Stories-nya, dia turut melabel wanita yang merampas suaminya itu lebih teruk daripada Ira Kazar, isteri kedua pelakon dan pengarah terkenal, Syamsul Yusof.

Apa komen anda?

The post Diva AA Sindir Aktor Terkenal Yang Didakwa Curang?-“Sehodoh Betina Yang Bertudung..” appeared first on Murai MY.

Read More

Sumber Web: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.