Gelagat Si Oyen Menghembus Hingus Tarik Perhatian Warga Tiktok

Kalau cakap pasal kucing yang digelar sebagai si Oyen ini mesti tidak sah tanpa gelagat dan tingkah laku yang pelik-pelik dan kenakalannya yang tidak gering gusi apabila dilihat. Ada sahaja perangai yang dia lakukan.

Murai.MY terlihat ada satu video yang viral di Tiktok yang dimana si oyen ini pandai menghembus hingus. Pelik tapi benar terjadi. Di akaun Tiktok Molly Oyen yang di muat naik oleh tuannya dilihat gelagat oyen ini menghembus hinggusnya dengan sendiri dengan mengikut kata tuannya. Apabila di sebut “1,2,3,fuhh” oyen akan sendirinya menghembus.

@bellamollystory

Fuuh

♬ original sound – Cabinet is a cat

Gelagat ini menghiburkan para warga Tiktok yang melihat kerana kepintaran dan kepandaian kucing ini menghembus hingus. Pandai tuannya mendidik kucing beliau untuk berlakuan seperti itu. Mesti susah nak didik, mungkin ia mengambil masa yang lama itu dilatih seperti itu.

“Kucing Aku Tak Ada Sopan Gini, Sekali Tengah Dukung Fuh Meleleh Atas Tudung Mat”

Video itu mendapat tontonan sebanyak 369.7k  dan like 44.5k dalam masa 6 hari sahaja. Kalau melibatkan konten si oyen mesti mendapat sambutan hangat kerana gelagat kenakalannya dan juga kecomelannya yang membuat orang geram.

The post Gelagat Si Oyen Menghembus Hingus Tarik Perhatian Warga Tiktok appeared first on Murai MY.

Read More

Sumber Web: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.