Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.
Categories
Entertainment

Kalau pasang sendiri pastu tak hidup camneDapat mesej dari seorang rakan, dia kata nak bina PC pertama bagi anak pakai k…

Kalau pasang sendiri pastu tak hidup camneDapat mesej dari seorang rakan, dia kata nak bina PC pertama bagi anak pakai kat rumah. Bila tanya kenapa nak bina PC, sebab senang nak upgrade jika diperlukan …& nak bagi anak belajar bina PC sendiri. Saya setuju! Beli parts satu persatu dan bina sendiri barulah seronok! 1) CPU – https://shope.ee/q9a3yhRCa 2) Motherboard – https://shope.ee/5zrgDqNLW5 3) RAM 8GB 3200 x1- https://shope.ee/fq9sArY48 4) SSD 250GB – https://shope.ee/3fTlRpFo2g 5) PSU 450W – https://shope.ee/q9a4hTjEX 6) Case – https://shope.ee/3Kqv3RThqK 7) Monitor – https://shope.ee/5KbzRj6bZ0 8) Keyboard & mouse – https://shope.ee/fq9sszPuK 9) Wifi adapter – https://shope.ee/9URYOvOaqA Harga: 237+218+109+83+125+109+379+23.10+119 = RM1402.10 Complete set! FAQ: 1) Kenapa takde GPU? Pada budget ni GPU tak perlu. Processor tu dah dilengkapi dengan Vega 3 graphics. Integrated graphics. 2) Boleh gaming ke? Kebanyakan game boleh run pada low 720p setting. 3) Cara nak pasang? Pasang sendiri lagi seronok. Ikut sini: https://youtu.be/NAUex9GXW98 Semoga bermanfaat! www.instagram.com/rinmansor www.youtube.com/rinmansor

Read More

Have you seen this video?

Sumber Facebook: GAGS Malaysia – Posts | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version