“My Dream !” Peminat Cemburu Daiyan Jumpa Dr Cody Yang Terkenal Di Tiktok Untuk Khidmat Fisioterapi

Baru-baru ini , penyanyi Daiyan Trisya pergi membuat fisioterapi dengan Dr terkenal di Tiktok iaitu Dr Cody yang pakar dalam khidmat fisioterapi di Australia. Daiyan menerima khidmat tersebut kerana merasakan ketidak keselesaan pada badan kerana penat dengan kerjayanya. Oleh itu, beliau berkesempatan menemui dan menerima rawatan ini.

@drcody_dc

CRACK AND THUMBS @daiyantrisha22 #drcody #crack #asmr #chiropractor #chiropractic

♬ original sound – Dr Cody

Rata-rata warga Tiktok, singgah di ruangan komen Tiktok Dr tersebut kerana merasa bangga ada anak Malaysia yang menerima rawatan dengan Dr yang terkenal itu. Mana taknya, rata-rata ingin merasai bunyi “pop” badan badan yang boleh melegakan.

“OMG My Dreamm !!”

Sekadar info, Dr. Cody ialah pakar kiropraktik Australia dan agak popular akaun media sosial kerana kepakarannya. Dr. Cody memuat naik pelbagai info mengenai pesakit yang mengalami retak belakang, leher, pinggul dan mana-mana bahagian badan lain yang mungkin retak, membolehkan pendengar mendengar setiap bunyi “pop” individu dengan kualiti seperti ASMR. Dr. Cody telah menjadi popular di TikTok, menikmati 1Juta pengikut untuk menyertai 220K+ pengikut Instagramnya.

The post “My Dream !” Peminat Cemburu Daiyan Jumpa Dr Cody Yang Terkenal Di Tiktok Untuk Khidmat Fisioterapi appeared first on Murai MY.

Read More

Sumber Web: Murai MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.