PRU15: Senarai penuh calon di Parlimen Kedah

Berikut adalah senarai penuh calon-calon yang bertanding pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) di Kedah. P004 – LANGKAWI Calon:Datuk Armishah Siraj

Read More

Sumber Web: Home – Malakat Tribune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.