Trapo tawar pelbagai diskaun menarik untuk anda!

DALAM usaha melawan pandemik Covid-19, setiap individu disarankan sentiasa menjaga kebersihan terutamanya apabila pulang dari tempat kerja mahupun jika ke kedai runcit.

Tidak dinafikan kebanyakan rakyat Malaysia mengabaikan hakikat bahawa kenderaan juga mengumpul pelbagai jenis kotoran, bakteria dan kuman.

Kuman dan bakteria yang terkumpul ini berpotensi hidup di dalam kereta seperti tikar kereta, tali pinggang keledar, bahagian bagasi, stereng, pemegang cawan dan kerusi kereta.

Justeru, syarikat pengeluar karpet kereta bebas kuman, Trapo tampil dengan pelbagai tawaran menarik sepanjang Jun ini bagi membantu rakyat Malaysia menjaga kebersihan kereta dan kesihatan diri.

Potongan harga menarik

Image

Sempena ulang tahun Trapo dan jualan 6 Jun, pemilik kereta boleh mendapatkan pelbagai aksesori kereta seperti tikar kereta, pembersih udara dan semburan antibakteria dengan diskaun sehingga 11 peratus mulai 5 sehingga 6 Jun ini.

Trapo juga bakal mengadakan jualan mengejut dengan potongan sebanyak sepuluh peratus pada 12 Jun 2021.

Selain itu, bersempena Hari Bapa rakyat Malaysia berpeluang mendapatkan pembersih vakum kereta secara percuma dengan pembelian minimum RM399 pada 18 Jun 2021.

Sebagai penutup Jun ini, Trapo turut melancarkan pembersih udara ESP terbaharu dengan potongan sebanyak 25 peratus mulai 25 sehingga 26 Jun ini.

Mulakan langkah menjadikan kereta anda lebih bersih dari kuman dan bakteria dengan memanfaatkan promosi dari Trapo sekarang

Ketahui lebih lanjut mengenai rangkaian produk Trapo di https://my.trapo.asia/.

© New Straits Times Press (M) Bhd

Read More
Sumber Web: Harian Metro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.